Muziekbingo is bingo, met in de plaats van balletjes die getrokken worden, platen die gedraaid worden! De spanning van een bingospel, maar wel met gezellige muziek erbij. Leuk voor een personeelsavond of een gezellig avondje in het café meezingen gegarandeerd. of een familie feest.

Het concept valt terug op de klassieke regels van bingo. Alleen de nummers zijn vervangen door muzieknummers. Wanneer een plaat gedraaid wordt ongeveer 60 seconden en je de bijbehorende plaat hebt op je speciale bingokaart, dan wordt deze doorgestreept. Je zult echter wel de plaat zelf moeten herkennen die gedraaid wordt, want de DJ gaat je dit niet vertellen, maar zorgt er wel voor dat je altijd net een stukje van het refrein krijgt te horen. Bij een volle rij of kaart zijn er prijzen te winnen. Wij komen met eigen geluid set en een dj plus iemand die de kaarten verkoopt en hier en daar wat helpt. Voor 175 euro spelen we drie rondes dat is ongeveer 2 en half uur gezelligheid. Vraag je voor een kaart 2 euro met 25 personen vang je 50 euro per ronde in, dan kost de bingo nog 25 euro voor de organisator. Wel zelf 3 prijsjes regelen. Dat is toch BINGO!

Bij een standaard muziekbingo staan alle soorten muziek op de kaart, van de jaren 60 tot de top 40 van nu. Wij kunnen natuurlijk ook een speciale muziekbingo verzorgen. Denk hierbij aan ouderen muziekbingo, met speciale muziek uit hun tijd of alleen Nederlandstalig. Ook een muziekbingo voor kinderen is mogelijk.  Wij draaien in principe alleen in Noord Holland. Reiskosten 30 cent p.km.  ons telefoon nummer 0653852216 of via contact pagina.