Helaas hebben wij op dit geen moment geen bruiloft dj. die te boeken is , maar misschien is dit eerdaags weer mogelijk.

DJ booth, licht en geluid is wel mogelijk.
Trouwen en dan een  dj M & M   

Leuk dat jullie gaan trouwen of al een jubileum te vieren hebben, en een kijkje nemen op onze website, alvast van harte met jullie  huwelijksdag. Of je nou net trouwt of het al 60 jaar bent wij hebben de juiste muziek en sfeer voor jullie feest.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina . klik hier voor Facebook

Wie zijn wij
M & M sound is een bedrijf uit Alkmaar en is al 25 jaar gespecialiseerd in bruiloften en feesten. Bij ons geen vanaf prijzen maar een mooie set licht,geluid en een prachtige dj booth. Natuurlijk is het belangrijk om iemand te nemen waar je leuk contact mee hebt, omdat hij toch een paar uur van jullie dag gaat opvullen. Maar na goed overleg en natuurlijk kunnen jullie zoveel mogelijk de eigen muziek voorkeur aangeven, het moet een hele gezellige avond worden, waar jullie nog lang op terug kunnen kijken.

Alle gangbare hits zijn aanwezig  maar ook de hedendaagse muziek is natuurlijk up to date Wij gaan altijd tot het uiterste om jullie feest tot een top feest te maken. In goed overleg kiezen jullie de nummers die jullie willen horen. En is daar hulp bij nodig dan is dat geen probleem.
Ook de geluids-sterkte gaat in goed overleg, want natuurlijk zijn er ook mensen die een gesprek willen voeren tijdens de feest-avond.

Een openingsdans is een leuke manier om jullie feest te openen. Maar welk liedje kiezen jullie? Als er een speciaal nummer is dat echt ‘jullie liedje’ is, dan is de keuze eenvoudig. Of neem een liedje uit het jaar dat jullie elkaar leerden kennen. Wij kunnen e.v.t. helpen met knippen plakken in een nummer.
Welke muziek wil jij graag horen op je grote dag en wat vinden je gasten leuk om te horen. M & M stuurt het bruidspaar een lijst met nummers om het bruidspaar een idee te geven en een keuze te laten maken.

Hebben jullie gasten leuke verzoekjes dan draaien wij die natuurlijk ook.

De laatste dans kun je afstemmen op de eerste dans voor de herkenbaarheid, maar je kunt het feest natuurlijk ook afsluiten met een totale knaller die niemand vergeet!

Hebben jullie zelf een dj, huur er dan een mooie dj booth bij om het plaatje af te maken.

Info 0653852216 of mail g.hoogendoorn@quicknet.nl