Vanaf nu voorlopig alleen verhuur van onze installatie zonder dj.
 

Trouwen en dan een  dj M & M   

Leuk dat jullie gaan trouwen of al een jubileum te vieren hebben, en een kijkje nemen op onze website, alvast van harte met jullie  huwelijksdag. Of je nou net trouwt of het al 60 jaar bent wij hebben de juiste muziek en sfeer voor jullie feest.

Op onze Facebook pagina plaatsen wij ook vaak foto,s . klik hier voor Facebook

Wie zijn wij
M & M sound is een bedrijf uit Alkmaar en is al 25 jaar gespecialiseerd in bruiloften en feesten. Bij ons geen vanaf prijzen maar een mooie set licht,geluid en een prachtige dj booth. Natuurlijk is het belangrijk om iemand te nemen waar je leuk contact mee hebt, omdat hij toch een paar uur van jullie dag gaat opvullen. Maar na goed overleg en natuurlijk kunnen jullie zoveel mogelijk de eigen muziek voorkeur aangeven, het moet een hele gezellige avond worden, waar jullie nog lang op terug kunnen kijken.
Gerard is een dj die al heel lang draait op allerlei feesten, of je nu al 25 jaar getrouwd bent of gaat trouwen hij heeft en draait de juiste muziek.
Alle hits zijn aanwezig en altijd up to date, wij gaan altijd tot het uiterste om jullie feest tot een top feest te maken. In goed overleg kiezen jullie de nummers die jullie willen horen. En is daar hulp bij nodig dan is dat geen probleem.
Ook de geluids-sterkte gaat in goed overleg, want natuurlijk zijn er ook mensen die een gesprek willen voeren tijdens de feest-avond.

Een openingsdans is een leuke manier om jullie feest te openen. Maar welk liedje kiezen jullie? Als er een speciaal nummer is dat echt ‘jullie liedje’ is, dan is de keuze eenvoudig. Of neem een liedje uit het jaar dat jullie elkaar leerden kennen. Wij kunnen e.v.t. helpen met knippen plakken in een nummer.
Welke muziek wil jij graag horen op je grote dag en wat vinden je gasten leuk om te horen. M & M stuurt het bruidspaar een lijst met duizend nummers om het bruidspaar een idee te geven,maar tegenwoordig doen we ook heel veel met Spotify daarin kunnen jullie voorkeur nummers doorgeven, en een keuze te maken welke muziek jullie graag zouden horen op het bruiloftsfeest.

Hebben jullie gasten leuke verzoekjes dan draaien wij die natuurlijk ook.

De laatste dans kun je afstemmen op de eerste dans voor de herkenbaarheid, maar je kunt het feest natuurlijk ook afsluiten met een totale knaller die niemand vergeet!
Neem op tijd contact met ons op zodat we alles tot in de puntjes kunnen regelen.
Veel succes met de verdere voorbereidingen voor jullie huwelijk.
Kijk ook eens op onze klik hier GROTE LETTER verhuur pagina voor bruidsparen die ons boeken speciale aanbieding in de grote letters.

Hebben jullie zelf een dj, dan is het mogelijk om de complete set te huren. Zonder cd spelers die neemt de dj zelf mee. Of huur deze zelf.
Er komt een prachtige dj booth , goed geluid en mooi licht. Wij bouwen op en af, zodat de dj zich kan concentreren op jullie feest. 275 euro excl. vervoer. Ook onze prachtige dj booth is los te huur.
Info 0653852216 of mail g.hoogendoorn@quicknet.nl